вторник, 30 ноември 2010 г.

Какво е NWA




NWA е компания, която е съчетала в себе си най-доброто от мрежовия и корпоративния бизнес. 

Революцията в бизнес на Мрежов маркетинг!
          Нова маркетингова стратегия!
Без директни продажби, без задължителни покупки!
Международен Интернет Алианс! Формиране на екипи и бързи доходи!
Сега мечтите стават реалност!
Бъдете сред първите! Бъдете до професионалисти!




Network World Alliance - NWA

NWA се състои от 12 компании, собственост на  Хелмут Спикър, всяка от които е специализирана в различна област и на практика това може да бъде оприличено на МОЛ, който работи 24часа. С една регистрация вие получавате достъп до продуктите на всички 12 компании и можете да пазарувате, когато пожелаете, без да има изискване за сумата, която ще похарчите. Този уникален модел води до по-голяма синергия в компанията. Освен да бъдете потребител NWA ви дава възможност да тръгнете по пътя на вашата финансова независимост. Платформата на компанията се базира на модела на мрежовия маркетинг. Тук основният принцип е създаване на система, която поощрява хората да придвижват стоката директно от производителя към потребителя. NWA ще присъства в 40 държави, на 4 континента и на всеки сътрудник се дава възможност да изгражда своята мрежа без ограничения. 


ПРЕЗИДЕНТ НА КОМПАНИЯ NWA - ХЕЛМУТ СПИКЕР 
 
  Хелмут Спикер е основател на световно известната компания LR (създадена през 1985), успешно развиваща се на МЛМ пазара повече от 20 години. NWA - това е второто дете на Хелмут Спикер, в което той полага революционни основи на успешното развитие на компанията и нейните партньори, подобрява работата по анализа на текущите пазарни тенденции, логистика, информационни технологии, обучение,
предлагани от други компании, маркетингови планове. С новата програма и иновации, NWA ще създаде един нов свят за мрежовия бизнес и индустрия. На първия етап Хелмут Спикер инвестира в развитието на компанията 25 милиона евро. Той има патенти, които в продължение на много години му дават възможност да бъде лидер сред производител на пазара - нещо, с което не може да се похвали нито една друга МЛМ компания.
Хелмут Спикър е нарекъл това свое начинание "Проект на свободата", защото неговият стремеж е да помогне на колкото може повече хора да реализират мечтите си. 

ПРЕДИМСТВА НА NWA:

1.  Понятен, достъпен и изгоден маркетингов план.
2. Регистрация в NWA - евтина и лесна. Достъпът до системата им за покупки и проследяване на оборота е свободен. За да започнете да регистрирате Вашите приятели, познати, бизнес партньори, компанията изпраща с куруер първите си 6 каталога на продукти. Заедно с доставката ще това Ви струва само 9.90 евро. Не се изисква голям депозит за включване в дружеството.
3.  Не е задължително закупуването на продукти за получаване на всички видове бонуси.
4.  Онлайн обучение. Презентации и обучението са вече онлайн 5 пъти седмично, в съответствие с графика.
5. Към пролетта на 2011 г. ще произвеждат продукция 38 фирми - производители. Това ще са около 30 000 вида качествени продукти, произведени в Германия, Австрия, Америка, асортимента им ще включва:
  -    Козметика с частици от злато и сребро, с алое вера и морски водорасли.
  - Аромати - 3500 видове! Възможност да се създаде своя уникален аромат в една мини лаборатория в дома си и в програмата в бек-офиса. Изберете бутилка, капачка, уникално име на своя парфюм, опаковка, и направите уникална гравюра.
Освен това има 32 готови аромати (20 дамски и 12 мъжки), с изготвени по индивидуална поръчка на световни знаменитости.
  -    Хранителни добавки, включително и течни от спирулина, Асаи Бери, коластра и др. 
  - Капсулиран кафе- в допълнение към традиционните сортове, като класически кафе, безкофеиново кафе или мек, ще откриете и деликатеси като например кафе Acai "Тунгуска". Кафе за истински гурмани.
  -   Кафе машини различен дизайн.
  -   Бижутерия с ювилирно качество.
  -   Аксесоари - колани, вратовръзки, чанти и др.
  -  Дънки, най-високо немско качество. Голям асортимент, доказани модели и стилове. И всички на фантастична цена. Покупната цена ви дава възможност да  обслужвате магазини или да отворите свои собствени.
  - Водни филтри, щателно пречистване на водата от вредни замърсители.
Сертифициран от TUV, GS и CE (най-строгите стандарти).
  -  Балансирана храна с отлично качество за кучета, котки и коне, клас лукс. Обхватът на влажна и суха храна за Вашия домашен любимец.
  -  Спортни дрехи и обувки.
  -  Уреди.
  -  Възможността за закупуване във маркови бутици със отстъпка до 70%.
  -  Всички видове застраховки.
  -  И още...!

NWA Ви дава:

*  Доходи от продажби 40%  + бонуси
*  Организирана доставка на продукти по  целия свят (в отворени страни), без ограничение на размера на поръчката.
*   Способността да се прави бизнес по интернет, регистрация, поръчки, обучение, бек-офис с пълна информация за структурата, информация и новини на разположение на всеки партньор компания.
*   Автопрограма, която ви дава възможност да получите своя автомобил с групов оборот само 2000 евро.
*  Получаване на бонус по банкова сметка или банкови електронни карти.
*  Всички продукти са сертифицирани във всяка откриваща се държава.
*  Възможността за изграждане на бизнес в целия свят.

NWA ви дава възможност да станете бизнес партньор веднага и да стартирате вашия собствен бизнес,без необходимостта да инвестирате начален капитал.

Продуктите на компанията ще бъдат с 30-40% по-евтини от подобни продукти в други добре познати МЛМ компании.
NWA - световен супермаркет, който ще обслужва хората чрез Интернет. Ето защо ние каним хора в този супермаркет.

Бизнеса с NWA не изисква специални умения, освен това, предлага помощни материали,  онлайн обучение, онлайн семинари, широка подкрепа в осъществяването на Интернет-бизнес, както и много други инструменти за удобство на вашия бизнес NWA.


Използвайте уникалната възможност!
 В NWA е заложен нов, революционен бизнес
модел, реализирана в уникален бизнес план и метод на работа.
Ако станете първият във вашия град, област, регион, държава, тогава ще имате уникалната възможност да вземете лидерско положение, да създадете надежния  и дългосрочния бизнес и ще осигурите пасивен (остатъчен) доход.
Компания NWA не ни поставя в твърди рамки, на нас се предлагат брилянтен шанс!
Ние не копаме земя, ние не работиме в продължение на 8 часа в завода и фабрики, ние не се  мъчим в задръствания на път за и от работа, ние изграждаме един устойчив бизнес в уюта, в къщи пред компютъра и в компания със приятни хора
Регистрирайте се сега!

За контакти:
E-mail: nwa.dianas@gmail.com
Skype: didi.gogo

Няма коментари:

Публикуване на коментар